roof1-diabetes

roof2-opvul-karne

karnemelk is gezond

adverteren kan

Slim zoeken

Over deze site

Deze site is gemaakt door Wim Guiking, auteur en journalist.

Doel is om alle online beschikbare kennis over voeding overzichtelijk en begrijpelijk toegankelijk te maken.

De vele geraadpleegde bronnen en de bronnen waarnaar verwezen wordt, zijn met zorg uitgekozen. De auteur van AllesOverVoeding.nl kan evenwel niet instaan voor de juistheid van de bronnen waaruit is geput of waarnaar verwezen wordt, temeer daar die brongegevens snel kunnen wijzigen. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor welk nadeel ook dat ondervonden wordt als gevolg van informatie op deze site.

Niemand kan meer 'alles' weten. Daarom nodigt het redactieteam van AllesOverVoeding.nl iedere bezoeker uit om, daar waar hij meent te beschikken over méér of vollediger informatie, die aanvullende of correcte gegevens aan ons te verstrekken.
Of in rond Hollands: weet u het beter? Zeg het ons!
Dat kan simpel door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Wij stellen opbouwende kritiek zeer op prijs.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor kritiek waarmee deze site beter kan worden. Het is immers in het belang van iedereen om te beschikken over veel en juiste informatie over onze dagelijkse voeding.

bottom